خبوشانی, اعظم, یوسفی, ام البنین, فدایی, مهدی, سلطانی, ایرج. (1399). بهینه‌سازی زنجیره تامین حلقه بسته با رویکرد پایداری با استفاده از تصمیم گیری چندهدفه و روش DANP در صنعت غذا: مطالعه موردی در صنعت لبنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(52), 105-124.
اعظم خبوشانی; ام البنین یوسفی; مهدی فدایی; ایرج سلطانی. "بهینه‌سازی زنجیره تامین حلقه بسته با رویکرد پایداری با استفاده از تصمیم گیری چندهدفه و روش DANP در صنعت غذا: مطالعه موردی در صنعت لبنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 52, 1399, 105-124.
خبوشانی, اعظم, یوسفی, ام البنین, فدایی, مهدی, سلطانی, ایرج. (1399). 'بهینه‌سازی زنجیره تامین حلقه بسته با رویکرد پایداری با استفاده از تصمیم گیری چندهدفه و روش DANP در صنعت غذا: مطالعه موردی در صنعت لبنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(52), pp. 105-124.
خبوشانی, اعظم, یوسفی, ام البنین, فدایی, مهدی, سلطانی, ایرج. بهینه‌سازی زنجیره تامین حلقه بسته با رویکرد پایداری با استفاده از تصمیم گیری چندهدفه و روش DANP در صنعت غذا: مطالعه موردی در صنعت لبنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 15(52): 105-124.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب