هدایتی فرد, هانیه, رفیعی, فرناز, اردکانی, محمدرضا. (1397). بررسی اثر غلظت‌های و زمان مختلف محلول پاشی عصاره جلبک قهوه‌ای ((Sargassum boveanum بر خصوصیات مرفولوژیکی و میزان غلظت عناصر ریز‌مغذی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.).. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), 279-295.
هانیه هدایتی فرد; فرناز رفیعی; محمدرضا اردکانی. "بررسی اثر غلظت‌های و زمان مختلف محلول پاشی عصاره جلبک قهوه‌ای ((Sargassum boveanum بر خصوصیات مرفولوژیکی و میزان غلظت عناصر ریز‌مغذی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.).". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4, 1397, 279-295.
هدایتی فرد, هانیه, رفیعی, فرناز, اردکانی, محمدرضا. (1397). 'بررسی اثر غلظت‌های و زمان مختلف محلول پاشی عصاره جلبک قهوه‌ای ((Sargassum boveanum بر خصوصیات مرفولوژیکی و میزان غلظت عناصر ریز‌مغذی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.).', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), pp. 279-295.
هدایتی فرد, هانیه, رفیعی, فرناز, اردکانی, محمدرضا. بررسی اثر غلظت‌های و زمان مختلف محلول پاشی عصاره جلبک قهوه‌ای ((Sargassum boveanum بر خصوصیات مرفولوژیکی و میزان غلظت عناصر ریز‌مغذی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.).. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 15(4): 279-295.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب