عزیزی, الهام, جناتی, نفیسه, آرمین, محمد. (1399). تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس مرزه(Satureja hortensis L.) در شرایط کاربرد ورمی‌کمپوست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(59), 99-112.
الهام عزیزی; نفیسه جناتی; محمد آرمین. "تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس مرزه(Satureja hortensis L.) در شرایط کاربرد ورمی‌کمپوست". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 59, 1399, 99-112.
عزیزی, الهام, جناتی, نفیسه, آرمین, محمد. (1399). 'تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس مرزه(Satureja hortensis L.) در شرایط کاربرد ورمی‌کمپوست', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(59), pp. 99-112.
عزیزی, الهام, جناتی, نفیسه, آرمین, محمد. تاثیر سطوح مختلف اسید هیومیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس مرزه(Satureja hortensis L.) در شرایط کاربرد ورمی‌کمپوست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 15(59): 99-112.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب