کوزه گر کالجی, مصطفی, اردکانی, محمدرضا, علوی فاضل, مجتبی. (1399). تأثیر همزیستی میکوریزایی و استفاده از کودهای آلی، ورمی کمپوست و چای کمپوست بر عملکرد کمّی و کیفی بادرنجبویه (Melissa officinalis L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3 (55) پاییز), 345-360. doi: 10.30495/jcep.2020.679067
مصطفی کوزه گر کالجی; محمدرضا اردکانی; مجتبی علوی فاضل. "تأثیر همزیستی میکوریزایی و استفاده از کودهای آلی، ورمی کمپوست و چای کمپوست بر عملکرد کمّی و کیفی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3 (55) پاییز, 1399, 345-360. doi: 10.30495/jcep.2020.679067
کوزه گر کالجی, مصطفی, اردکانی, محمدرضا, علوی فاضل, مجتبی. (1399). 'تأثیر همزیستی میکوریزایی و استفاده از کودهای آلی، ورمی کمپوست و چای کمپوست بر عملکرد کمّی و کیفی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3 (55) پاییز), pp. 345-360. doi: 10.30495/jcep.2020.679067
کوزه گر کالجی, مصطفی, اردکانی, محمدرضا, علوی فاضل, مجتبی. تأثیر همزیستی میکوریزایی و استفاده از کودهای آلی، ورمی کمپوست و چای کمپوست بر عملکرد کمّی و کیفی بادرنجبویه (Melissa officinalis L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 14(3 (55) پاییز): 345-360. doi: 10.30495/jcep.2020.679067


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب