صلاحی استاد, مجتبی, مرشدلو, ملیحه, مقدم, محمد. (1400). تاثیر اکسید سیلیسیم و اسید سالیسیلیک بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی خربزه (Cucumis melo var. inodorus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(63), 72-86. doi: 10.30495/iper.2021.679518
مجتبی صلاحی استاد; ملیحه مرشدلو; محمد مقدم. "تاثیر اکسید سیلیسیم و اسید سالیسیلیک بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی خربزه (Cucumis melo var. inodorus)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 63, 1400, 72-86. doi: 10.30495/iper.2021.679518
صلاحی استاد, مجتبی, مرشدلو, ملیحه, مقدم, محمد. (1400). 'تاثیر اکسید سیلیسیم و اسید سالیسیلیک بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی خربزه (Cucumis melo var. inodorus)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(63), pp. 72-86. doi: 10.30495/iper.2021.679518
صلاحی استاد, مجتبی, مرشدلو, ملیحه, مقدم, محمد. تاثیر اکسید سیلیسیم و اسید سالیسیلیک بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی خربزه (Cucumis melo var. inodorus). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 16(63): 72-86. doi: 10.30495/iper.2021.679518


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب