. (1392). تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), 51-60.
. "تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7, 2, 1392, 51-60.
. (1392). 'تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 7(2), pp. 51-60.
. تغییرات شاخص‌های احشایی، کبدی و سطوح اسیدهای چرب کبد بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss W., 1792) تحت تاثیر تغذیه با روغن‌های گیاهی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 7(2): 51-60.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب