تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,003 |
تعداد مقالات | 83,617 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,293,057 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,347,511 |
اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخصهای رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) | ||
نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری | ||
دوره 7، شماره 2 - شماره پیاپی 26، شهریور 1392، صفحه 77-84 اصل مقاله (174.28 K) | ||
نوع مقاله: علمی پژوهشی | ||
چکیده | ||
چکیده این مطالعه به منظور تعیین اثرات افزودن مولتی آنزیم آویزایم بر شاخصهای رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی با میانگین وزن اولیه 5/0±5/2 گرم انجام گرفت. این آزمایش با 525 عدد میگو در 21 تانک پلاستیکی 50 لیتری در 7 تیمار شامل شاهد (فاقد کنجاله کانولا، فاقد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد آرد ماهی)، 3 تیمار با سطوح 15، 30 و 45 درصد کنجاله کانولا به همراه مولتی آنزیم آویزایم و 3 تیمار فاقد مولتی آنزیم آویزایم اجرا گردید. نتایج حاصله نشان داد که جایگزینی تا 30 درصد کنجاله کانولا بههمراه 5/0 درصد مولتی آنزیم آویزایم به جای آرد ماهی در جیره غذایی میگوی سفید غربی تاثیر منفی بر عملکرد رشد و نرخ بقا میگوهای تغذیه شده نداشت و عملکرد رشد و نرخ بقاء را بهبود میبخشد. بیشترین و کمترین درصد بازماندگی در تیمار 30 درصد کنجاله کانولا بههمراه 5/0 درصد مولتی آنزیم آویزایم با 84 درصد و کمترین آن در تیمار 15 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم با 8/57 درصد بوده که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنیدار میباشد. بهنظر میرسد استفاده از جیرههای حاوی 30 و 45 درصد کنجاله کانولا بههمراه 5/0 درصد مولتی آنزیم آویزایم و 30 درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم آویزایم بهدلیل صرفه اقتصادی و کاهش هزینه غذا میتواند جایگزین آرد ماهی در تهیه جیرههای غذایی میگوی سفید غربی باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
واژههای کلیدی: میگوی سفید غربی؛ شاخصهای رشد؛ کنجاله کانولا؛ آرد ماهی؛ مولتی آنزیم آویزایم | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 38 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 43 |