بصیرپور, نسیم, صباغ تازه, الناز. (1399). ارزیابی روش‌های مختلف کاربرد اسید‌سالیسیلیک و پومیس بر کاهش اثر شوری و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی شاهی (.Lepidium sativum L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), 150-163.
نسیم بصیرپور; الناز صباغ تازه. "ارزیابی روش‌های مختلف کاربرد اسید‌سالیسیلیک و پومیس بر کاهش اثر شوری و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی شاهی (.Lepidium sativum L)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 1, 1399, 150-163.
بصیرپور, نسیم, صباغ تازه, الناز. (1399). 'ارزیابی روش‌های مختلف کاربرد اسید‌سالیسیلیک و پومیس بر کاهش اثر شوری و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی شاهی (.Lepidium sativum L)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(1), pp. 150-163.
بصیرپور, نسیم, صباغ تازه, الناز. ارزیابی روش‌های مختلف کاربرد اسید‌سالیسیلیک و پومیس بر کاهش اثر شوری و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی شاهی (.Lepidium sativum L). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 10(1): 150-163.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب