نادری, سمیرا, رحمن, علیرضا, حسینی, ابراهیم. (1399). بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), 31-42.
سمیرا نادری; علیرضا رحمن; ابراهیم حسینی. "بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1, 1399, 31-42.
نادری, سمیرا, رحمن, علیرضا, حسینی, ابراهیم. (1399). 'بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1), pp. 31-42.
نادری, سمیرا, رحمن, علیرضا, حسینی, ابراهیم. بررسی اثر ضد میکروبی عصاره شاه بلوط بر زمان ماندگاری سس مایونز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1399; 15(1): 31-42.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب