. (1389). اثرات سطوح مختلف روغن‌کلزا، دانه‌ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌‌های ‌تخم‌گذار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(13), 49-65.
. "اثرات سطوح مختلف روغن‌کلزا، دانه‌ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌‌های ‌تخم‌گذار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 13, 1389, 49-65.
. (1389). 'اثرات سطوح مختلف روغن‌کلزا، دانه‌ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌‌های ‌تخم‌گذار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(13), pp. 49-65.
. اثرات سطوح مختلف روغن‌کلزا، دانه‌ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌‌های ‌تخم‌گذار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1389; 4(13): 49-65.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب