کریمی, امید. (1400). تاثیر پودر زردچوبه بر روی بافت شناسی و وضعیت پاداکسندگی کبد بلدرچین های ژاپنی در معرض کادمیوم خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 57-67. doi: 10.22034/ascij.2021.687827
امید کریمی. "تاثیر پودر زردچوبه بر روی بافت شناسی و وضعیت پاداکسندگی کبد بلدرچین های ژاپنی در معرض کادمیوم خوراکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1400, 57-67. doi: 10.22034/ascij.2021.687827
کریمی, امید. (1400). 'تاثیر پودر زردچوبه بر روی بافت شناسی و وضعیت پاداکسندگی کبد بلدرچین های ژاپنی در معرض کادمیوم خوراکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 57-67. doi: 10.22034/ascij.2021.687827
کریمی, امید. تاثیر پودر زردچوبه بر روی بافت شناسی و وضعیت پاداکسندگی کبد بلدرچین های ژاپنی در معرض کادمیوم خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 14(2): 57-67. doi: 10.22034/ascij.2021.687827


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب