Gadissa, S., Eshetu, M., Urge, M., Tolera, A., Feyissa, F.. (1400). Meat Qualities and Sensory Characteristics of Hararghe and Afar Rams Fed on Varying Energy and Protein Levels in the Diets. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 75-85.
S. Gadissa; M. Eshetu; M. Urge; A. Tolera; F. Feyissa. "Meat Qualities and Sensory Characteristics of Hararghe and Afar Rams Fed on Varying Energy and Protein Levels in the Diets". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1400, 75-85.
Gadissa, S., Eshetu, M., Urge, M., Tolera, A., Feyissa, F.. (1400). 'Meat Qualities and Sensory Characteristics of Hararghe and Afar Rams Fed on Varying Energy and Protein Levels in the Diets', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 75-85.
Gadissa, S., Eshetu, M., Urge, M., Tolera, A., Feyissa, F.. Meat Qualities and Sensory Characteristics of Hararghe and Afar Rams Fed on Varying Energy and Protein Levels in the Diets. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 12(1): 75-85.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب