Yaghobfar, A., Ghalamkari, H.R., Sanei, N., Ebrahimnejad, M.. (1400). Determining Relative Bioavailability of Different Manganese Sources in Broiler Diets. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 143-150.
A. Yaghobfar; H.R. Ghalamkari; N. Sanei; M. Ebrahimnejad. "Determining Relative Bioavailability of Different Manganese Sources in Broiler Diets". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1400, 143-150.
Yaghobfar, A., Ghalamkari, H.R., Sanei, N., Ebrahimnejad, M.. (1400). 'Determining Relative Bioavailability of Different Manganese Sources in Broiler Diets', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 143-150.
Yaghobfar, A., Ghalamkari, H.R., Sanei, N., Ebrahimnejad, M.. Determining Relative Bioavailability of Different Manganese Sources in Broiler Diets. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 12(1): 143-150.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب