زند, نازنین, هاشمی روان, مهناز, صالح, صدرا. (1400). مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1), 123-142. doi: 10.30495/jvm.2022.1934595.1179
نازنین زند; مهناز هاشمی روان; صدرا صالح. "مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 1, 1400, 123-142. doi: 10.30495/jvm.2022.1934595.1179
زند, نازنین, هاشمی روان, مهناز, صالح, صدرا. (1400). 'مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1), pp. 123-142. doi: 10.30495/jvm.2022.1934595.1179
زند, نازنین, هاشمی روان, مهناز, صالح, صدرا. مقایسه شاخص‌های رشد باکتری‌های هوازی و بی‌هوازی و خواص حسی گوشت مرغ تازه چرخ شده نگهداری شده در انواع بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رزماری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 17(1): 123-142. doi: 10.30495/jvm.2022.1934595.1179


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب