گلی, محمد, طاهری, مرضیه, شاهی, شریفه. (1401). اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), 1-17. doi: 10.30495/jfm.2022.1954721.1770
محمد گلی; مرضیه طاهری; شریفه شاهی. "اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 4, 1401, 1-17. doi: 10.30495/jfm.2022.1954721.1770
گلی, محمد, طاهری, مرضیه, شاهی, شریفه. (1401). 'اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(4), pp. 1-17. doi: 10.30495/jfm.2022.1954721.1770
گلی, محمد, طاهری, مرضیه, شاهی, شریفه. اثر تابش فرابنفش C در مقایسه با پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی آب انگور قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(4): 1-17. doi: 10.30495/jfm.2022.1954721.1770


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب