آخوند, مرضیه, حیدری زاده, فریبا, کلاهی, مریم. (1401). بررسی مقایسه‌ای ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی دو رقم توت‌فرنگی کاماروزا و پاروس در طی پانزده روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), -. doi: 10.30495/jdb.2022.1941563.1270
مرضیه آخوند; فریبا حیدری زاده; مریم کلاهی. "بررسی مقایسه‌ای ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی دو رقم توت‌فرنگی کاماروزا و پاروس در طی پانزده روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1401, -. doi: 10.30495/jdb.2022.1941563.1270
آخوند, مرضیه, حیدری زاده, فریبا, کلاهی, مریم. (1401). 'بررسی مقایسه‌ای ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی دو رقم توت‌فرنگی کاماروزا و پاروس در طی پانزده روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. -. doi: 10.30495/jdb.2022.1941563.1270
آخوند, مرضیه, حیدری زاده, فریبا, کلاهی, مریم. بررسی مقایسه‌ای ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی دو رقم توت‌فرنگی کاماروزا و پاروس در طی پانزده روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2): -. doi: 10.30495/jdb.2022.1941563.1270


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب