Karimi, Y., Saki, A.A., Jahanian Najafabadi, H., Zamani, P., Houshyar, M.. (1401). The Effects of Restaurant Residuals in the Diet on General Performance, Egg Characteristics, Blood Parameters and Intestinal Morphology of Japanese Quails. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), 605-611.
Y. Karimi; A.A. Saki; H. Jahanian Najafabadi; P. Zamani; M. Houshyar. "The Effects of Restaurant Residuals in the Diet on General Performance, Egg Characteristics, Blood Parameters and Intestinal Morphology of Japanese Quails". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 3, 1401, 605-611.
Karimi, Y., Saki, A.A., Jahanian Najafabadi, H., Zamani, P., Houshyar, M.. (1401). 'The Effects of Restaurant Residuals in the Diet on General Performance, Egg Characteristics, Blood Parameters and Intestinal Morphology of Japanese Quails', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(3), pp. 605-611.
Karimi, Y., Saki, A.A., Jahanian Najafabadi, H., Zamani, P., Houshyar, M.. The Effects of Restaurant Residuals in the Diet on General Performance, Egg Characteristics, Blood Parameters and Intestinal Morphology of Japanese Quails. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(3): 605-611.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب