Guiné, Raquel P. F., Costa, Cátia, Florença, Sofia G., Correia, Paula M. R.. (1401). A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), 1-18. doi: 10.22034/jon.2022.1953486.1155
Raquel P. F. Guiné; Cátia Costa; Sofia G. Florença; Paula M. R. Correia. "A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1, 1401, 1-18. doi: 10.22034/jon.2022.1953486.1155
Guiné, Raquel P. F., Costa, Cátia, Florença, Sofia G., Correia, Paula M. R.. (1401). 'A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), pp. 1-18. doi: 10.22034/jon.2022.1953486.1155
Guiné, Raquel P. F., Costa, Cátia, Florença, Sofia G., Correia, Paula M. R.. A Review of the Use of Chestnut in Traditional and Innovative Food Products. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1): 1-18. doi: 10.22034/jon.2022.1953486.1155


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب