صادقی, مرضیه, دهقان آبکنار, شیوا, خاکی پور, نازنین. (1401). بررسی اثر فرآیند تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت‌کش متالاکسیل و دیازینون در محصول خیار سنتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(2), 55-65. doi: 10.30495/zisti.2023.1971196.1139
مرضیه صادقی; شیوا دهقان آبکنار; نازنین خاکی پور. "بررسی اثر فرآیند تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت‌کش متالاکسیل و دیازینون در محصول خیار سنتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 2, 1401, 55-65. doi: 10.30495/zisti.2023.1971196.1139
صادقی, مرضیه, دهقان آبکنار, شیوا, خاکی پور, نازنین. (1401). 'بررسی اثر فرآیند تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت‌کش متالاکسیل و دیازینون در محصول خیار سنتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(2), pp. 55-65. doi: 10.30495/zisti.2023.1971196.1139
صادقی, مرضیه, دهقان آبکنار, شیوا, خاکی پور, نازنین. بررسی اثر فرآیند تهیه خیارشور بر میزان باقیمانده آفت‌کش متالاکسیل و دیازینون در محصول خیار سنتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 17(2): 55-65. doi: 10.30495/zisti.2023.1971196.1139


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب