تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد. (1402). بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), 149-162. doi: 10.22034/ascij.2023.1964432.1408
زهرا تهامی; سید محمد حسینی. "بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3, 1402, 149-162. doi: 10.22034/ascij.2023.1964432.1408
تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد. (1402). 'بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), pp. 149-162. doi: 10.22034/ascij.2023.1964432.1408
تهامی, زهرا, حسینی, سید محمد. بررسی شرایط جیره استاندارد و جیره رقیق‌شده با و بدون مکمل اُرگاسید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3): 149-162. doi: 10.22034/ascij.2023.1964432.1408


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب