فرخی, حسام‌الدین, عبداله پور, روح اله, رضائی پور, وحید. (1402). اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), 191-204. doi: 10.22034/ascij.2023.1965847.1418
حسام‌الدین فرخی; روح اله عبداله پور; وحید رضائی پور. "اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3, 1402, 191-204. doi: 10.22034/ascij.2023.1965847.1418
فرخی, حسام‌الدین, عبداله پور, روح اله, رضائی پور, وحید. (1402). 'اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), pp. 191-204. doi: 10.22034/ascij.2023.1965847.1418
فرخی, حسام‌الدین, عبداله پور, روح اله, رضائی پور, وحید. اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3): 191-204. doi: 10.22034/ascij.2023.1965847.1418


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب