جزایری سورشجانی, سید مجید, اسدی قارنه, حسینعلی. (1401). اثر کاربرد همزمان اسید سالیسیلیک و تیامین بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیک و کیفی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم گلکسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), 172-186. doi: 10.2./jpps.2022.703436
سید مجید جزایری سورشجانی; حسینعلی اسدی قارنه. "اثر کاربرد همزمان اسید سالیسیلیک و تیامین بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیک و کیفی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم گلکسی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 1, 1401, 172-186. doi: 10.2./jpps.2022.703436
جزایری سورشجانی, سید مجید, اسدی قارنه, حسینعلی. (1401). 'اثر کاربرد همزمان اسید سالیسیلیک و تیامین بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیک و کیفی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم گلکسی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(1), pp. 172-186. doi: 10.2./jpps.2022.703436
جزایری سورشجانی, سید مجید, اسدی قارنه, حسینعلی. اثر کاربرد همزمان اسید سالیسیلیک و تیامین بر ویژگی‌های مرفوفیزیولوژیک و کیفی گوجه‌فرنگی (.Solanum lycopersicum L) رقم گلکسی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 12(1): 172-186. doi: 10.2./jpps.2022.703436


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب