خورگامی, علی, جایدری, مریم. (1401). تأثیر پرایمینگ اسید سالیسیلیک‌ بر جوانه‌زنی، عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام مختلف گندم دیم در خرم‌آباد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), 1-18.
علی خورگامی; مریم جایدری. "تأثیر پرایمینگ اسید سالیسیلیک‌ بر جوانه‌زنی، عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام مختلف گندم دیم در خرم‌آباد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 1, 1401, 1-18.
خورگامی, علی, جایدری, مریم. (1401). 'تأثیر پرایمینگ اسید سالیسیلیک‌ بر جوانه‌زنی، عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام مختلف گندم دیم در خرم‌آباد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(1), pp. 1-18.
خورگامی, علی, جایدری, مریم. تأثیر پرایمینگ اسید سالیسیلیک‌ بر جوانه‌زنی، عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیکی ارقام مختلف گندم دیم در خرم‌آباد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(1): 1-18.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب