گل محمدیان, عرفان, نوری, مرجان. (1402). ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfm.2023.1979809.1809
عرفان گل محمدیان; مرجان نوری. "ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfm.2023.1979809.1809
گل محمدیان, عرفان, نوری, مرجان. (1402). 'ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfm.2023.1979809.1809
گل محمدیان, عرفان, نوری, مرجان. ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfm.2023.1979809.1809


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب