احمدی, الهام, الهامی راد, امیرحسین, ملانیا, نسرین, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. (1401). بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 1-13. doi: 10.30495/jfst.2021.1935474.1740
الهام احمدی; امیرحسین الهامی راد; نسرین ملانیا; محمد رضا سعیدی اصل; احمد پدرام نیا. "بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1401, 1-13. doi: 10.30495/jfst.2021.1935474.1740
احمدی, الهام, الهامی راد, امیرحسین, ملانیا, نسرین, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. (1401). 'بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 1-13. doi: 10.30495/jfst.2021.1935474.1740
احمدی, الهام, الهامی راد, امیرحسین, ملانیا, نسرین, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; (): 1-13. doi: 10.30495/jfst.2021.1935474.1740


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب