1.

بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین

صفحه 1-12
اعظم اعرابی؛ حسن عبادی دهاقانی؛ صدف سعیدی

2.

رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی

صفحه 13-103
رضا واثقی بخشایش؛ شهرام حنیفیان

3.

میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه

صفحه 27-34
بهرام عباسی‌نژاد؛ مسلم نیریز نقدهی؛ نقی طاهر طلاتپه

4.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

5.

تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان

صفحه 53-66
آمنه آورند؛ احمد عابدی سروستانی

6.

بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد

صفحه 67-76
سید ابراهیم حسینی؛ شاهرخ شعبانی؛ فاطمه دلفان آذری

7.

تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌

صفحه 77-89
شیما زمانی‌نژاد؛ بهاره شعبان‌پور؛ علی شعبانی

8.

تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال

صفحه 91-101
مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت‌زاده؛ مهدی جاگیر؛ اکبر پاشایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب