1.

بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز

صفحه 1-7
علی قربانی رنجبری؛ رزا اکرمی؛ رضا شریفی راینی

2.

آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی

صفحه 9-20
طاهره مشتاقی ملکی؛ شهرام حنیفیان

3.

بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران

صفحه 21-30
سهیل سبحان اردکانی؛ مهدی حبیبی؛ آزیتا بهبهانی‌نیا

4.

میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393

صفحه 31-38
ابراهیم رحیمی؛ زینب ترکی باغبادرانی؛ امیر شاکریان

5.

بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز

صفحه 39-48
محمدطاها فرج پور؛ محمد حسین صادقی زالی؛ مهدی قیامی راد

6.

تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی

صفحه 49-58
معصومه مهربان سنگ‌آتش؛ زهره محمودی؛ هاشم پورآذرنگ؛ امیر صالح وثوق؛ یاسین نوذری اول

7.

بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر

صفحه 59-73
حمیدرضا صمدلوئی؛ شاهرخ قرنجیک

8.

مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز

صفحه 75-81
جلال شایق؛ سیده گیتا مهدیلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب