1.

بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز

صفحه 1-9
سیما خلیفه زاده؛ محمد حسین صادقی زالی؛ محمدرضا نهائی

2.

بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده

صفحه 11-18
ایمان ابدالی تکلو؛ علی محمدی ثانی

3.

ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی

صفحه 19-30
شیما جنت مکان؛ مهران جواهری بابلی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده

4.

ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین

صفحه 31-44
مهران محسنی؛ عباسعلی زمانی؛ کوروش کمالی؛ عادل میرزاعلیزاده

5.

بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان

صفحه 45-53
سهیل سبحان اردکانی؛ سیدمیلاد جعفری

6.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ

صفحه 55-67
رقیه اشرفی یورقانلو؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ محمود رضازاد باری؛ لطیفه پوراکبر

7.

تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران

صفحه 69-74

8.

بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392)

صفحه 75-84
مقداد پیرصاحب؛ کیومرث شرفی؛ عبداله درگاهی؛ اسماعیل عزیزی؛ طوبی خسروی؛ مهدی غایب زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب