1.

مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس

صفحه 1-12
یونس انزابی

2.

مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر

صفحه 13-21
علیرضا منادی سفیدان

3.

بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه

صفحه 23-31
سحر فتحی؛ ، علی‌اصغر خانی‌پور؛ یاسمن فهیم دژبان

4.

تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد

صفحه 33-45
شیلان قصیری؛ مسعود هدایتی فرد؛ علی معتمدزادگان

5.

مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 47-55
فروغ تاج بخش؛ ابراهیم رحیمی؛ الهه تاج بخش

6.

بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز

صفحه 57-67
محسن رادی؛ صدیقه امیری

7.

مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان

صفحه 69-80
مهدی ریاحی خرم؛ مریم خوش شعار؛ مهدی هاشمی

8.

شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران

صفحه 81-89
سید ابراهیم حسینی؛ فرزانه تفویضی؛ مریم تاج آبادی ابراهیمی؛ انوشه شریفان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب