1.

بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه

صفحه 1-9
حسن حسنزاد آذر؛ رضا عبدالهی؛ قادر حاج‌قلی‌زاده؛ محمد دلیرراد؛ تورج مهدی زاده

2.

میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان

صفحه 11-17
ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ محسن جعفریان؛ محمد کجبافی

3.

تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت

صفحه 19-30
آذین پورخلیلی؛ مریم میرلوحی؛ ابراهیم رحیمی؛ محمد حجت‌الاسلامی

4.

اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد

صفحه 31-40
ولی اله کوهدار؛ ودود رضویلر

5.

تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو

صفحه 41-51
مرتضی محمدی؛ زهرا پورفلاح؛ امیرحسین ا لهامی راد

6.

مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا

صفحه 53-62
فیروز فدایی فرد

7.

اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 63-73
لیلا اعظمی؛ علیرضا باباپور؛ میثم قره چاهی

8.

جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا

صفحه 75-81
امیر شاکریان؛ گلی صوابی اصفهانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب