1.

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن

صفحه 1-30
سید شهرام شکرفروش؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی

2.

مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی

صفحه 31-38
حامد ملاعباس زاده؛ مسعود ملازاده؛ نادر حاجی زاده؛ نادر محمدزاده قشلاقی

3.

اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری

صفحه 39-50
معصومه مسلمی؛ رامین خاکسار؛ هدایت حسینی؛ اقدس تسلیمی؛ روح اله فردوسی

4.

بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

صفحه 51-60
حجت اله گلکاری؛ محمدهادی اسکندری؛ سارا پاک فطرت؛ ،حنان لشکری

5.

مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR

صفحه 61-68
مهرداد اثنی عشری؛ جلال شایق؛ آیت الله نصرالهی عمران

6.

تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی

صفحه 69-81
زهرا نیلچیان؛ سید هادی رضوی؛ ابراهیم رحیمی

7.

مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390

صفحه 83-89
امیر شاکریان

8.

بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی

صفحه 91-98
غلامرضا جاهد؛ حافظ گلستانی فر؛ مهدی وثوقی؛ باقر پهلوان زاده؛ عبدالله درگاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب