1.

مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

صفحه 1-8
نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی

2.

تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei

صفحه 9-21
سید سعید میردامادی

3.

جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه

صفحه 23-35
شهرام حنیفیان

4.

تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم

صفحه 37-44
جابر سلیمانی؛ نارملا آصفی

5.

وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان

صفحه 45-52
منصور خاکپور؛ مسعود فردین؛ هیوا احمدی؛ آیدا نهضتی

6.

بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر

صفحه 53-61
احمدرضا برامی؛ محمدرضا پور علمی؛ مهرداد ایرانی

7.

فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی

صفحه 63-69
امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ سیامک کاظمی

8.

تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان

صفحه 71-75
محمد حسین موثق؛ داور پناهی آذر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب