1.

تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس

صفحه 1-13
رضا صفری؛ محمد رضا سعیدی اصل

2.

بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای

صفحه 15-23
مریم اختلاط؛ زهرا ظاهری پور؛ بهاره شکرریز

3.

اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 25-33
سید مهدی رضوی روحانی؛ مهران مرادی؛ تورج مهدی زاده

4.

تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز

صفحه 35-40
منصور خاکپور؛ بهرام عمو اوغلی‌تبریزی؛ عارف عالی‌نسب

5.

بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی

صفحه 41-46
ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ مهدی رئیسی؛ الهه کاظمی خیرآبادی؛ اسماء بهزاد نیا

6.

مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر

صفحه 47-53
محمدعلی تربتی؛ افشین جوادی؛ حشمت صادری؛ فرزانه توکلی

7.

شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران

صفحه 55-69
سعید میردامادی؛ مهرنوش تنگستانی

8.

مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا

صفحه 71-80
محمد پورعلی بهزاد؛ حمید میرزایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب