1.

مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR

صفحه 1-7
سامان مهدوی

2.

معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر

صفحه 9-21
حسین صداقت؛ محمدهادی اسکندری؛ مرضیه موسوی‌نسب؛ سیدشهرام شکرفروش؛ محمدامین حنیف‌پور

3.

معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست

صفحه 23-29
مریم جاهدی نیا؛ گیتی کریم؛ ایرج سهرابی حقدوست؛ ، سید مهدی رضوی روحانی؛ محبوبه اسکندری

4.

ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91

صفحه 31-40
مهرداد چراغی؛ مژگان سهرابی؛ کامران شایسته

5.

تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 41-53
بهاره شعبان‌پور؛ انیسه جمشیدی

6.

جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز

صفحه 55-62
افشین جوادی؛ سیروس رفیعی اصل؛ فرهاد شاهیان؛ حامد قاضی هشترودی

7.

ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی

صفحه 63-71
مسعود مرادی؛ کیومرث شرفی؛ سهراب دلانگیزان؛ ستار جمشید پور

8.

ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)

صفحه 73-80
سهیل سبحان اردکانی؛ سیمین دخت صدری؛ سعید جامه‌بزرگی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب