1.

اثر تغذیه منابع مختلف کربوهیدرات عملکرد، خصوصیات لاشه و رشد و توسعه دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

صفحه 11-26
صفیه محمدی عیان؛ علی میرزا آقا زاده

2.

اثرات استفاده از تفاله انگور معمول و عمل‌‌آوری شده با اوره بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و برخی فراسنجه‌های خونی در مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 27-36
علی نوبخت

3.

ارزیابی تاثیر سویه‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری پسماند غذایی در طیور

صفحه 37-50
صادق چراغی سرای؛ سید عادل مفتخرزاده؛ محمد فرهادیان؛ افسون قدرتی

4.

تأثیر ویتامین ث و بی‌کربنات سدیم بر عملکرد و برخی فراسنجه های خون جوجه‌‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحه 51-62
هنگامه مرادی؛ نیما ایلا؛ ابوالفضل زارعی

5.

تعیین اثرات سطوح گندم با و بدون آنزیم در خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی

صفحه 63-72
فرزانه صولت؛ اکبر یعقوبفر؛ مرتضی یوسفی

6.

اثر استفاده از پروتکسین بر روی عملکرد جوجه های گوشتی سویه راس 308 در تراکم‌های مختلف گله

صفحه 73-82
محمد رضا پورعلمی؛ ملک منصور خوشخوی دیلمی؛ محمد حسین پاالیزدار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب