1.

ارزیابی اثرات جیره‌های غذایی با سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 359-365
علی نوبخت؛ حمید رضا حسن‌زاده؛ سامان مهدوی

2.

بررسی تأثیر مصرف خرما بر سطح سرمی گلوکز، لیپیدها و لیپوپروتئین‌ها در موش‌های صحرایی مبتلا به دیابت تجربی

صفحه 367-375
بهرام عمواوغلی تبریزی؛ علی حسن پور؛ وحید کوهی؛ احمد استوار؛ آرش علیزاده

3.

مطالعه اثر پروبیوتیک‌ها در جیره غذایی طیور بر مخاطرات میکروبی گوشت مرغ

صفحه 377-382
افشین جوادی؛ حمید میرزایی؛ عیسی ابراهیمی

4.

ارزیابی هیستوپاتولوژی تأثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک‌طرفه حالب

صفحه 383-391
غفور موسوی؛ داریوش مهاجری؛ علی عاقبتی ملکی؛ رامین کفاش الهی؛ مهرداد نشاط؛ میرهادی خیاط نوری

5.

بررسی میزان شیوع آلودگی انگلی پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (300-250 گرمی) در مزارع پرورش صنعتی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان استان آذربایجانشرقی

صفحه 393-398
حسین هاشم زاده فرهنگ؛ شهاب نوتاش؛ مسعود سعیدی

6.

بررسی اثر باکتری‌های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر‌های بیوشیمیایی سرم، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 399-410
مهدی قادری جویباری؛ محمد علی ملبوبی؛ مهرداد ایرانی؛ وحید رضایی پور؛ مهدی محمد زاده نقارچی

7.

کاربرد دنسیتومتری ژنومی برای محاسبه جمعیت نسبی باکتری اشریشیا کلی در روده ‌‌ جوجه‌های گوشتی

صفحه 411-420
علیرضا صیداوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب