1.

تاثیرکلرید کلسیم در شرایط شور بر شاخص‌های جوانه‌زنی ذرت (Zea mays L.)

صفحه 1-12
سیدجلال غضنفری؛ قدیر طاهری؛ سعید بختیاری

2.

اثر شوری و دما بر خصوصیات فیزیولوژیک جوانه‌زنی و رشد گیاهچه چای ترش (Hibiscus sabdariffa)

صفحه 13-20
علی راحمی کاریزکی؛ علی نخ‌زری مقدم؛ مهرنسا قره خانی

3.

بررسی تأثیر امواج فرا صوت و سرمادهی بر جوانه‌زنی بذور گیاه دارویی مورد (Myrtus communis L.)

صفحه 21-31
سمیه الوندیان؛ علی واحدی؛ رضا تقی‌زاده

4.

تعیین زمان احیای بذر گیاهان دارویی جنس‌های مریم نخودی (Teucrium polium)، مریم گلی (Salvia virgata)، آویشن(Thymus daenensis , T. fedtschenkoi) و نعناع (Mentha pulegium, M. longifolia) با استفاده از مدلینگ متغیرهای مهم حفاظت (دماو رطوبت)

صفحه 32-42
حمیدرضا عیسوند؛ محسن نصیری؛ حسن مداح عارفی؛ علی اشرف جعفری

5.

اثر آسکوربیک اسید بر شاخص‌های جوانه‌زنی و تغییرات بیوشیمیایی بذر سورگوم تحت شرایط تنش شوری

صفحه 43-51
محمدصادق آزادی؛ احسان یونسی؛ سیدعلی طباطبایی؛ امید انصاری

6.

مقایسه اثر پرایمینگ در بهبود ویژگی‌های جوانه‌زنی بذر کدو تخم کاغذی تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 52-60
یگانه سادات کریم‌زاده حسینیان؛ امیر بهزاد بذرگر؛ رضا صدرآبادی حقیقی؛ سعید بختیاری

7.

ارزیابی خصوصیات جوانه‌زنی و دماهای کاردینال گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgar)

صفحه 61-68
فاطمه رنجبر؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ نفیسه کمایستانی

8.

ارزیابی تحمل به شوری ژنوتیپ‌های مختلف جو در مرحله جوانه‌زنی

صفحه 69-75
ام‌البنین چکانی؛ حسین عجم نوروزی؛ الهام فغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب