1.

تاثیر بیوپرایمینگ بر شاخص‌های جوانه‌زنی دو نوع چمن

صفحه 1-12
مجتبی جعفری نیا؛ محمدرضا هادی

2.

بررسی نقش اسید سالیسیلیک در بهبود جوانه‌زنی و استقرار گیاهچه گل‌گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.)

صفحه 13-23
لیلا قلی زاده؛ قاسم پرمون؛ اسفندیار شکرپور؛ هدیه مصنعی؛ سارا صنایعی

3.

تاثیر شوری بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت و غلظت مالون‌دی‌آلدئید در دو رقم بذر گندم نان

صفحه 24-34
مریم گودرزیان قهفرخی؛ بابک درویشی؛ الهه قاسمی

4.

تأثیر سالیسیلیک اسید در واکنش بذرهای زوال‌یافته گندم به تنش شوری در مرحله جوانه‌زنی

صفحه 35-52
محبوبه بصیری1؛ محسن موسوی‌نیک؛ آسیه سیاهمرگوئی؛ مریم زارع

5.

بررسی نقش بهبود دهنده کلرید کلسیم بر شاخص‌های جوانه‌زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه ذرت تحت تنش شوری ناشی از NaCl

صفحه 53-67
یوسف قاضی خانلو ثانی؛ حمید باقری؛ خلیل جمشیدی

6.

تأثیر آللوپاتیک عصاره کاکوتی ( Ziziphora clinopodioides Lam) بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه ارقام گندم

صفحه 68-77
قربانعلی رسام؛ بنیامین ترابی؛ فاطمه گروسی؛ عاطفه بدری

7.

بررسی اثرات آللوپاتی علف‌های هرز چاودار (Secale cereale L) و یولاف (Avena ludoviciana L) بر جوانه‌زنی و رشد گیاهچه گندم (Triticum aestivum L)

صفحه 78-87
ماهرخ بلندی عموقین؛ احمد توبه؛ رقیه شاکری عموقین

8.

تعیین ضرایب قابلیت حیات بذر چاودار کوهی (Secale montanum guss) در شرایط دمایی و رطوبتی متفاوت

صفحه 88-95
امید انصاری؛ فرزاد شریف زاده؛ سیدعلی طباطبایی؛ علی مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب