1.

بررسی و مقایسه ترکیب‌های شیمیائی روغن اسانسی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Eremurus persicus (Joub. & Spach) Boiss. منطقه آزران کاشان

صفحه 1-11
حسین بتولی؛ عبدالرسول حقیر ابراهیم‌آبادی؛ مریم نوروزی؛ اسماء مازوچی

2.

بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه داروییSalvia hydrangea L. در رویشگاه‌های مختلف استان مازندران

صفحه 12-24
سمیه رنجبر؛ مهدیه ابراهیمی؛ محمد اکبرزاده

3.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه Centaurea xanthocephala (DC.) Schultz-Bip. در رویشگاه طبیعی ارومیه

صفحه 25-31
فاطمه عسکری؛ زهرا بهراد

4.

اثر تیمارهای مختلف فیزیکو شیمیایی بر جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی Datura innoxia Mill.

صفحه 32-42
فرنوش فتاحی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ حسین عسکری؛ حسنعلی نقدی‌بادی؛ مسعود میرمعصومی

5.

مطالعه برخی از صفات کیفی، ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی روغن و میوه ‌در ژنوتیپ‌های برگزیده در گیاه Olea europaea L. در استان گلستان

صفحه 43-54
آروز جلالی؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی علیزاده؛ حسین فریدونی

6.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia acetabulosa L. در منطقه آشتیان (استان مرکزی)

صفحه 55-62
معصومه خسروی‌رینه؛ محمدرضا برزگر؛ حسین لاری یزدی؛ عظیم ابوطالبی؛ یونس عصری

7.

مطالعه اثر کود بیولوژیک نیتروکسین و تراکم بوته بر عملکرد، اجزاء عملکرد و اسانس گیاه دارویی Pimpinella anisum L. در منطقه فیروزکوه

صفحه 63-72
محمدتقی درزی؛ رضا نادعلی

8.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و اتنوفارماکولوژی گیاه دارویی Melilotus officinalis L. به‌عنوان ضدالتهاب و التیام دهنده زخم دیابتی

صفحه 73-81
آرش خاکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب