1.

تاثیر برخی فاکتورهای محیطی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه Stachys lavandifolia vahl. در استان خراسان رضوی (چناران)

صفحه 1-7
اعظم سروری؛ قاسمعلی دیانتی تیلکی؛ محمد باقر رضایی؛ محمد زادبر

2.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتی کاندیدیایی اسانس گیاه Thymus eriocalyx (Ronniger) Jalas. در مراحل مختلف رشد گیاه در استان لرستان

صفحه 8-17
عبدالناصر محمدی؛ حمزه امیری؛ حامد خدایاری؛ علی زارعی؛ داریوش اقبالی؛ فریده آذربانی

3.

بررسی میزان فنل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی صمغ گیاه Pistacia atlantica از منطقه سراوان (استان سیستان و بلوچستان)

صفحه 18-27
زهرا صادقی؛ جعفر ولی زاده؛ امید عزیزیان شرمه

4.

بررسی ساپونین‌های استروئیدی در ریزوم گیاهRuscus aculeatus L. در شمال ایران (شهرستان سوادکوه)

صفحه 28-38
ژیلا اصغری؛ محمد محمدی عالمی؛ محسن مظاهری تهرانی

5.

بررسی اثر کاربردی باکتری‌های تثبیت‌کننده نیتروژن و تراکم بوته بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Anethum graveolens L.

صفحه 39-49
یاشار حبیبی؛ محمد تقی درزی

6.

بررسی سطوح مختلف کادمیوم و سرب بر برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گیاه Ocimum basilicum L. در شرایط شوری

صفحه 50-64
محمد علی حسین پور؛ حسین افشاری

7.

تاثیر مراحل مختلف نمو میوه بر کمیت و کیفیت اسانس پوست گیاه (Christm Swingle.) Citrus aurantifolia

صفحه 65-72
راضیه عبادتی اصفهانی؛ عباس حاجی آخوندی؛ پژمان مرادی

8.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه Catha edulis Forsk. برای نخستین بار در ایران

صفحه 73-79
مرتضی غلامی؛ مینا دور اندیشان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب