1.

اثر غلظت‌های مختلف سولفات منگنز بر روی برخی صفات فیزیولوژیکی در گیاه آفتابگردان

صفحه 1-11
سونیا ترابی؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ فرزانه نجفی

2.

اثر امواج الکترومغناطیس بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و محتوای آنتی‌اکسیدانی گیاه نعنا (Mentha piperiata L.)

صفحه 12-20
فریبا رمضانی ویشکی

3.

اثر پرایمینگ بر رشد و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی ذرت فوق شیرین رقم Basin تحت تنش شوری

صفحه 21-28
سمیه حسن زاده کهل سفلی

4.

بررسى تاثیر تنش شوری بر میزان فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، محتوای سدیم و کلر برگ در هفت ژنوتیپ پنبه ((Gossypium hirsutum L.

صفحه 29-37
سید جلال میرقاسمی؛ معصومه شابدین؛ محمد علی رضائی؛ عمران عالیشاه

5.

اثر تنش خشکی و سالیسیلات بر میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی، گیاه دارویی شنبلیله

صفحه 38-45
مریم نیاکان؛ اکرم زنگانه

6.

بررسی مقدار رنگدانه‌های کلروفیلی، کاروتنوئیدی،کافئین، تئافلاوین، تئاروبیجین و تانن چای و تأثیر آنها در کیفیت چای خشک در 13 کلون (ژنوتیپ) مورد آزمایش

صفحه 46-56
پروانه راهداری؛ محمد مهدی صادق حسنی

7.

بررسی برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی ریزجلبک . Chlorella vulgaris Beijernick به حضور آلومینیوم در محیط کشت در شرایط اتوتروفی و هتروتروفی

صفحه 57-66
سحر سلیمانیان؛ آرین ساطعی؛ شادمان شکروی

8.

تاثیر شوری و آسکوربات بر درصد جوانه‌زنی، پارامترهای رشد و محتوی پرولین و گلیسین بتائین دو رقم گیاه گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

صفحه 67-76
حمیده عرب احمدی؛ حسین عباسپور؛ مه لقا قربانلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب