1.

سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت‌های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)

صفحه 1-9
علی اصغر حاتم نیا؛ پرویز ملک زاده

2.

تأثیر اسیدآمینه L-آرژینین بر ریزش میوه و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی در پسته رقم احمدآقایی (Ahmad-Aghaei Pistacia vera cv )

صفحه 10-20
مریم اسلامی نژاد؛ فاطمه نصیبی؛ خسرو منوچهر کلانتری؛ مسعود خضری

3.

بررسی برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گیاه دارویی سنجد ( Elaeagnus angustifolia L.) در 4 رویشگاه مختلف استان خراسان رضوی

صفحه 21-30
لاله سعادتمند؛ مه لقا قربانلی؛ مریم نیاکان

4.

بررسی میزان تولید اکسین و برخی رنگدانه‌های فتوسنتزی در سویه‌های سیانوباکتری هتروسیست‌دار جدا شده از شالیزارهای غرب استان مازندران

صفحه 31-42
امیر علی کلیایی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ ندا سلطانی؛ شادمان شکروی

5.

بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخص‌های مرفولوژی و فیزیولوژی انگور

صفحه 43-52
مرجان آشوری؛ منوچهر کلهر؛ ابوالفضل لولایی؛ احمد ارشادی

6.

استخراج و تعیین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس گونه گیاهی مرزه اورامانی Satureja avromanica Maroofi از کردستان

صفحه 53-61
فرحناز هوشیدری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمود نادری؛ قدرت اله طوقی

7.

بررسی پاسخ‌های اکوفیزیولوژیکی جلبک Anabaena sp. FS76 جمع‌آوری شده از شالیزارهای استان گلستان به اثرات توام غلظت دی‌اکسید کربن معدنی محلول و pHدر محدودیت افراطی شدت نور

صفحه 62-71
حمیده سادات امیرلطیفی؛ شادمان شکروی

8.

بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی

صفحه 72-83
حسین افشاری؛ مجید پور علی؛ صادق ساجدی؛ حسین حکم آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب