1.

بررسی اثرات اندازه بذر و مصرف گوگرد بر عملکرد و اجزاء عملکرد سه ژنوتیپ گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط شوری

صفحه 1-13
رامین کازرانی؛ حسین عجم نوروزی؛ عباسعلی نوری نیا

2.

اتنوبوتانی و بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گیاه دارویی Tanacetum parthenium L. در منطقه کوهستانی درازنو واقع در جنوب غرب استان گلستان

صفحه 1-6
م مازندرانی؛ غ.م ناصری؛ م،ب رضایی؛ س.م کسائی

3.

تغییرات اسمولیت‌ها در تحمل دو رقم پنبه به شوری بالای خاک

صفحه 14-23
محمدعلی رضائی

4.

بررسی میانکنش آسکوربات و نمک بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان و برخی از پارامترهای رشد در دانه رست سویا (Glycine max) رقم DPX

صفحه 24-30
آتنا دیانسایی؛ مریم نیاکان؛ آرین ساطعی

5.

بررسی اثر زیادی روی بر رنگیزه‌های فتوسنتزی، پرولین، قندهای محلول و نشاسته در گیاه کلزا (Brassica napus L.)

صفحه 31-37
مه لقا قربانلی؛ رضا حاجی حسینی؛ فاطمه خوش اقبال

6.

بررسی تأثیر تغییرات اسیدیته در شدت محدود نور بر بقا، رشد، وضعیت رنگیزه‌ای و برون‌ریزش آمونیوم سیانوباکتری Nostoc sp. جمع‌آوری شده از شالیزارهای استان گلستان

صفحه 38-45
فریبا امیرلطیفی؛ شادمان شکروی؛ مریم صفایی؛ زهرا حسینی کلبادی

7.

تاثیر همزیستی میکوریز بر خصوصیات فیزیولوژیک سورگوم در سطوح مختلف شوری (در مرحله چهار برگی)

صفحه 46-56
مریم احسانی؛ عباسعلی نوری نیا؛ ، غلامرضا بخشی‌خانیکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب