1.

ارزیابی روابط عملکرد دانه با صفات زراعی در ژنوتیپ‌های گندم دیم بهاره

صفحه 1-12
علی احمدی؛ راضیه پور قاسمی؛ طهماسب حسین پور؛ سیده سمانه سهرابی

2.

تأثیر کم آبیاری بر فلورسانس کلرفیل، خصوصیات رویشی و عملکرد دانه هیبریدهای ذرت

صفحه 13-24
هومن همایونی؛ ویکتوریا خازاریان؛ محسن سعیدی

3.

تاثیر رژیم های آبیاری بر برخی ویژگی های کمی و کیفی سه رقم کندم در اصفهان

صفحه 25-34
حمید دهقان زاده

4.

اثر روش های متفاوت آبیاری و پلیمر سوپر جاذب بر عملکرد و بهره وری آب ذرت (Zea mays L.)

صفحه 35-48
فیاض آقایاری؛ فاطمه خلیلی؛ محمد رضا اردکانی

5.

ارزیابی شاخص های تحمل تنش گرما در ژنوتیپ های گندم نان

صفحه 49-63
حبیب اله سوقی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ غلامعلی رنجبر؛ محمد هادی پهلوانی

6.

تأثیر سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی همیشه بهار (.Calendula officinalis L) تحت شرایط شوری

صفحه 64-77
مریم بنی یعقوب آبکنار؛ علیرضا پازکی

7.

تأثیر قارچ میکوریزا و باکتری حل کننده فسفات برروی برخی خصوصیات گیاه دارویی مرزنگوش‌تر تحت شرایط تنش شوری

صفحه 78-90
مجتبی یوسفی راد؛ ابوالفضل معصومی؛ محسن اصغری

8.

اثر شوری بر تجمع سدیم، پتاسیم و عملکرد اندام هوایی دو اکوتیپ تریتیکاله (Triticosecale wittmack X) در مراحل مختلف رشد

صفحه 91-99
صفورا فرهنگ مهر؛ شیوا اکبری؛ شهرام رضوان بیدختی

9.

اثر شدت نور بر روند تغییرات مؤلفه‌های فلورسانس کلروفیل در گیاه دارویی استویا

صفحه 100-111
مهرانوش امامیان طبرستانی؛ اسفندیار فرهمندفر؛ همت اله پیردشتی؛ یاسر یعقوبیان

10.

تأثیر روش‌های مختلف خاک‌ورزی بر ویژگی‌های خاک و عملکرد گندم آبی در اقلیم سرد

صفحه 112-122
صادق افضلی نیا؛ سید ماشاء اله حسینی؛ کمیل ملائی؛ شاهرخ شجری

11.

تأثیر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد دو هیبرید ذرت شیرین در منطقه یاسوج

صفحه 123-134
عیسی افشار؛ محمود افشار؛ عیسی مقصودی؛ محمدجواد فریدونی

12.

تاثیر کاربرد کودهای آلی و روی بر عملکرد و جذب عناصر نیتروژن و روی در کشت تناوبی کلزا و گندم

صفحه 134-147
روح اله نادری؛ سمیه مرادنیا؛ احسان بیژن زاده

13.

تأثیر کاربرد تلفیقی کود های شیمیایی و زیستی بر کارایی مصرف فسفر و خصوصیات زراعی آفتابگردان

صفحه 149-159
محمد میرزاخانی؛ نورعلی ساجدی

14.

اثر کودهای زیستی ورمی‌کمپوست و بارور۲® بر برخی صفات کمی و میزان جذب عناصر در ریحان سبز (Ocimum basilicm L.) در منطقه گچساران

صفحه 160-172
مهدی حسینی فرهی؛ مرضیه نوروزی نژاد

15.

تاثیر کود ورمی کمپوست و سپراتور بر عملکرد گندم

صفحه 172-183
سید حسین محمودی نژاد دزفولی؛ علیرضا پاک نژاد؛ سید احمد کلانتر احمدی

16.

اثر محلول‌پاشی کود نانو کلات آهن بر عملکرد و صفات رشدی ارقام نخود دیم.

صفحه 183-195
یونس میر؛ ماشااله دانشور؛ فرهاد نظریان؛ حامد خسروی

17.

بررسی اثر آرایش و تراکم کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد دانه دو ژنوتیپ کنجد (Sesamum indicumL.)

صفحه 196-208
حسن قاسمیان؛ امیرحسین شیرانی راد؛ سمانه متقی؛ امید لطفی فر

18.

جنبه های اکولوژیکی و ویژگی های فیتوشیمیایی برخی گیاهان دارویی خانواده نعنا در استان‌های خراسان

صفحه 209-222
پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا فلاحی؛ احمد بالندری

19.

پهنه‌بندی تعیین تاریخ کاشت، برداشت و طول دوره رشد مناسب جهت کاشت پاییزه چغندرقند در استان‌های خراسان رضوی و جنوبی

صفحه 23-237
محمد علی جواهری؛ محمدرضا اصغری پور؛ محمود رمرودی؛ مهدی دهمرده؛ علیرضا قائمی

20.

پهنه بندی آگروکلیماتولوژی کشت گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum) در استان هرمزگان

صفحه 238-247
غلامحسین بیگی پور؛ فرزین عبدالهی؛ ابراهیم شاکری زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب