1.

بررسی اثر تنش شوری بر فعالیت برخی از آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان و شاخص‌های بروز تنش اکسیداتیو در علف‌های هرز تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus L.) ، پیچک صحرائی صحرائی(convolvulus arvensis L.) و تلخه (Acroptilon repens L.)

صفحه 1-13
واقف عنایتی؛ عزت اله اسفندیاری؛ علیرضا پورمحمد؛ کمال حاج محمد نیا قالیباف؛ اصغر رحیمی

2.

بررسی اثر تراکم کاشت بر ویژگی های مورفولوژیک، عملکرد و درصد پروتئین چهار رقم سورگوم دانه ای

صفحه 14-25
حامد جوادی

3.

تأثیر تراکم و آرایش کاشت بر اجزای عملکرد و عملکرد برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم امراللهی

صفحه 26-34
نوراله خیری؛ حمیدرضا مبصر؛ بهنام مسعودی؛ پرویز یداللهی

4.

اثر تاریخ کاشت بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی، مراحل فنولوژیکی و عملکرد دانه ارقام پاییزه گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

صفحه 35-48
حامد جوادی؛ غلامرضا زمانی

5.

تأثیر شیوه‌های کشت بر ویژگی‌های زراعی و عملکرد روغن ارقام گلرنگ بهاره

صفحه 49-57
محمد میرزاخانی؛ کبری گازرانی فراهانی؛ کریم نوزاد نمین

6.

تآْثیر فصل کاشت و تراکم بذر بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد عدس (رقم گچساران) در شرایط دیم

صفحه 58-67
پیام پزشکپور

7.

واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه به نوع کود پتاسیم و مقادیر مختلف کود روی در شرایط تنش شوری

صفحه 68-77
محمد آرمین؛ حمید حاجی نژاد

8.

تأثیر کود زیستی نیتراژین و نانو کود روی بر عملکرد واجزای عملکرد ذرت(Zea Mayes L.)

صفحه 78-87
آرش روزبهانی؛ مهسا زرندی

9.

بررسی تاثیر مقادیر مختلف اسیدهیومیک و تاریخ‌ کاشت بر روی برخی صفات ماش(Vigna raddia L. )

صفحه 88-97
علی اکبر رضوانی؛ جعفر مسعود سینکی؛ حسین عباسپور؛ سعید قریب بلوک

10.

اثرهم‌زیستی قارچ میکوریزای آربوسکولار بر عملکرد دانه و اجزاء عملکرد کتان (Linum ussitatissimum L.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 98-106
مریم سلطانیان؛ علی تدین

11.

تأثیر کود های سبز و بیولوژیک بر خصوصیات مورفولوژیک، عملکرد بذر و اسانس گیاه بادرشبو

صفحه 107-120
محمود پوریوسف میاندوآب؛ امینه همایونی

12.

تأثیر همزیستی قارچ‌هایTrichoderma virens و Piriformospora indica به همراه با باکتری Enterobacter sp. بر رشد رویشی و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه فلفل (Capsicum annuum L.)

صفحه 121-133
فائزه محمدی کشکا؛ همت اله پیردشتی؛ یاسر یعقوبیان؛ سیده حدیثه بهاری ساروی

13.

اثر متیل‌جاسمونات و فسفر بر فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز، فلاوونوئیدها و برخی پارامترهای فیزیولوژیکی در برگ و میوه‌ی فلفل قرمز

صفحه 134-146
کلثوم شمس الدینی؛ بتول کرامت؛ حسین مظفری

14.

تاثیر کاربرد شاخساره ای اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر تحمل به تنش شوری در دو رقم انگور

صفحه 147-158
سیده ندا سیف؛ عنایت الله تفضلی؛ علیرضا طلایی؛ عبالحسین ابوطالبی؛ وحید عبدوسی

15.

بررسی تأثیر رژیم های مختلف آبیاری و محلول پاشی میوه بندی بر افزایش گلهای کامل و باردهی زیتون رقم شنگه

صفحه 159-174
محمد سعید تدین؛ غلامرضا معافپوریان

16.

بررسی رشد رویشی ، خصوصیات میوه و عملکرد هشت رقم کنسروی زیتون در شرایط نیمه گرمسیر استان فارس

صفحه 175-183
علی رضا بنیان پور

17.

تاثیرکلبورن وکلریدکلسیم بر صفات کمی و کیفی میوه ارقام سیب فوجی، رد و گلدن دلیشز بر پایهMM106

صفحه 184-194
سید مجتبی موسوی واسعی؛ بهروز عرب لو؛ اکبر قربانی؛ مظاهر حسین زاده؛ مسعود شاهمرادی

18.

بررسی انباشت سرب و کادمیم و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی در گونه زیتون (Olea europea) جهت استفاده در گیاه پالایی

صفحه 195-204
اصغر مصلح آرانی؛ مهری خسروی؛ حمید رضا عظیم زاده؛ حمید سودایی زاده

19.

کارایی روش کریجینگ در پهنه‌بندی تراکم، تاج پوشش و تنوع گونه‌های درختی در جنگل‌های زاگرس (مطالعه موردی: ذخیره گاه جنگلی ارغوان، استان ایلام)

صفحه 205-214
جواد میرزایی؛ نیشتمان خسروپور؛ شایسته غلامی

20.

بررسی اثرات ورمی کمپوست و پلیمر بیو سوپرجاذب بر اجزاء عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیک ارقام نخود (Cicerarietinum L.) دیم

صفحه 214-229
حامد خسروی؛ ماشااله دانشور؛ سیده زهرا حسینی؛ یونس میر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب