1.

ارزیابی برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه زغال‌اخته طی مراحل پایانی رشد

صفحه 1-11
مهدی پناهی؛ جعفر حاجی لو؛ نادر چاپارزاده

2.

مطالعه پویایی عناصر غذایی اصلی گونه Bromus tomentellus Bornm طی روند تجزیه لاشبرگ

صفحه 12-24
زینب جعفریان؛ زهرا یوسفی؛ محمد حجتی؛ محمد طیبی

3.

اثر تراکم بوته بر برخی پاسخ‌های رشدی، فیزیولوژیکی و فعالیت‌ آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیاه نخود (Cicer arietinum L.) تحت سطوح مختلف آبیاری

صفحه 25-38
محمد برزعلی؛ محمد نصری؛ مازیار کریمی فر

4.

مطالعه خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ریشه ارقام عدس (Lens culinaris Medik) در پاسخ به تنش رطوبتی

صفحه 39-51
راهله احمدپور؛ سعید رضا حسین زاده؛ سمیه چاشیانی

5.

مقایسه‌ ترکیب بیوشیمیایی روغن سه رقم زیتون (Olea europaea L.) در مناطق مختلف استان گلستان

صفحه 52-65
اسماعیل سیفی؛ آرزو جلالی؛ سمیه ابراهیم نیا؛ حسین فریدونی

6.

اثر آلودگی هوای شهر تهران بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برگ چنار (Platanus orientalis L.)

صفحه 66-75
سیده مهدخت مداح

7.

اثر پاکلوبوترازول و براسینواستروئید بر بیان ژن 1- دئوکسی گزیلولوز 5- فسفات ردوکتاز ایزومراز و ارتباط آن با بیوسنتز مونوترپن کارواکرول و تیمول در گیاه آویشن دنایی (Thymus daenenesis Celak) تحت تنش خشکی

صفحه 76-89
مریم محمدی فارسانی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ غلامرضا بخشی خانیکی؛ حسن ممتاز

8.

بررسی تنش خشکی بر روی عملکرد و کیفیت هشت رقم سویا (Glycin max L.) در منطقه سیستان

صفحه 90-99
احمد مهربان؛ امید عزیزیان شرمه؛ افسانه کمالی دلجو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب