1.

مقایسه اثرغلظت های مختلف کلرور سدیم برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان،اسمولیت هاورنگیزه های فتوسنتزی درDunaliella salina

صفحه 1-9
افضل سادات برهانی سبزوار؛ آرین ساطعی؛ مه لقا قربانلی

2.

بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan)، گیش بزرگ (Caranx ignobilis)، ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک

صفحه 10-16
ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده؛ مهسا معرف؛ سارا مجدی نسب؛ معصومه صمدی؛ شیرین نبی زاده

3.

روند تغییرات رطوبت ( ویژه و نسبی) در ایستگاه های سینوپتیک ایران طی دوره آماری (2005 - 1976)

صفحه 17-29
پری سیما کتیرایی بروجردی؛ فروزان ارکیان؛ رقیه رضائی فرکوش

4.

بررسی وضعیت سفیدشدگی مرجان ها در جزیره کیش ،خلیج فارس

صفحه 30-39
آزاده صالح دوست؛ محمد جواد جامی؛ حسین نگارستان؛ رضوان موسوی ندوشن؛ بابا مخیر

5.

بررسی ظرفیت جذب پارانیتروفنل با نانوجاذب GN-88

صفحه 40-60
حسین غفوریان؛ فریده نوری؛ لیندا یادگاریان

6.

تعیین مدت ماندگاری اکسی تتراسیکلین در عضله و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش HPLC

صفحه 61-67
طاهره ناجی؛ همایون حسین زاده؛ مهناز قمی؛ بهاره بهرامی

7.

تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد

صفحه 68-78
مریم علی؛ مسعود هدایتی فرد؛ رضا پورغلام

8.

بررسی شاخص طول نسبی دستگاه گوارش و شاخص شدت تغذیه در شیشه ماهی boyeri Atherina دریای خزر(محدوده بیشه کلا-بابلسر)

صفحه 79-89
مرجان آل علی دریانی؛ عقیق آل علی دریانی؛ میثم صالحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب