1.

بررسی اثر نانو ذرات دی‌اکسید تیتانیوم و اسید جاسمونیک بر روند تغییرات فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره ژنوتیپ‌های گیاه دارویی (Satureja hortensis L.)

صفحه 1-20
آذر داوری؛ محمود سلوکی؛ بهمن فاضلی نسب

2.

بررسی اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Dracocephalum kotschyi Boiss.

صفحه 20-33
سودابه مفاخری؛ رحمان حلاج؛ رقیه امینیان

3.

استفاده از روش کلاهک جذب رایحه جهت شناسایی ترکیبهای سه گونه گیاه معطرWisteria sinensi (Sims.) Sweet. ، Polianthestuberosa L. و Rosa × damascena Herrm.

صفحه 34-43
محمد باقر رضایی؛ کامکار جایمند

4.

ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس ریشه دو گونه Achillea millefolium L و Achillea biebersteinii Afan در رویشگاه طبیعی استان گیلان

صفحه 44-54
فرشید رضائی؛ رشید جامعی

5.

بررسی اثر مکمل پلی آمینی و سرما بر برخی پارامترهای فیتوشیمیایی گیاه داروییStevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni

صفحه 55-65
کامران مرادی پینوندی؛ سید مهدی رضوی؛ صابر زهری

6.

بررسی تأثیر پیش تیمارهای مختلف توان و زمان دستگاه مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی Cannabis sativa L.

صفحه 65-73
معصومه مقیمی

7.

بررسی تأثیر حلالهای مختلف بر میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی اندام‌های مختلف گیاه Momordica charantia L. در منطقه سیستان

صفحه 74-85
فروغ فیروزکوهی؛ صدیقه اسمعیل زاده بهابادی؛ زینب محکمی؛ فروغ یوسف زایی

8.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف سرشاخه‌های گلدار گیاه Dracocephalum moldavica L. در استان سیستان وبلوچستان

صفحه 86-95
منیره مهرابی؛ نوراله حاضری؛ جعفر ولیزاده؛ محرم ولیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب