1.

افزایش عمر گلجایی ژربا (Gerbera jamsonii cv.sun spot) استفاده از زمان ها و غلظت های مختلف محلول های نگهدارند

صفحه 11-1
محمد رضا احمدزاده

2.

اثر سالیسیلیک اسید بر خسارت گرمازدگی و برخی ویژگی های کمی و کیفی نارنگی کینو(Citus reticulata Blanco.cv.Kinnow)

صفحه 29-13
مریم ابراهیم زاده؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ محمد مجتبی کامل منش؛ عبدالرضا کاوند

3.

بررسی طول عمر و کیفیت گل بریدنی آلسترومریا (Alstromeria psittacina)با کارکرد نبضی غلظت های مختلف کینیتین

صفحه 43-31
آیدا محقق نیاپور؛ حمید صادقی؛ شورانگیر جوانمردی

4.

بررسی رسیدن روی بوته، رسیدن پس از برداشت و مدت انبارداری بر ترکیبات فنولی، مقدار کاروتنوئید و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم فادو

صفحه 61-45
مسعود زاده باقری؛ سیده ندا سیف

5.

تأثیر اسپرمیدین، تیمار آب گرم، هوای گرم و مدت انبارداری بر کیفیت و عمر پس از برداشت پرتقال واشنگتن ناول

صفحه 77-63
سیده خدیجه موسوی؛ شورانگیز جوانمردی

6.

مقایسه تاثیر تیمار باکتری های آنتاگونیست جدا شده ازسطحمیوهلیموترش((Mexican lime،آب گرم و قارچ کش تیابندازول در کنترل بیماریکپکسبزمیوه لیمو ترش(Penicilliumdigitatum)

صفحه 87-79
محمدامین تقی پور؛ ساغر کتابچی؛ عباس شرزهای

7.

تأثیر کاربرد پس از برداشت چیتوسان و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کمی میوه کنار رقم سب (ZiziphusMauritinaLam, CV. ‘Seb’)

صفحه 99-89
ملیحه رمضانی معوا؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ رحیم خادمی

8.

اثر واکس کیتین سیل بر برخی از ویژگی‌های پس از برداشت نارنگی کینو

صفحه 109-101
زهرا پناه؛ مهرداد هنرور؛ عبدالحسین ابوطالبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب