1.

اثر اسانس گیاهان دارویی بر عمر انباری و کیفیت پرتقال والنسیا (Citrus chinensis Cv. Valencia) در انبار معمولی

صفحه 12-1
حامد شیرازی؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ عبدالحسین محمدی

2.

تعیین رقابت تغذیه‏ای و پارازیتیسم گونه‏های قارچ آنتاگونیست Trichoderma spp. علیه قارچ Fusarium solani، عامل پوسیدگی خشک فوزاریومی سیب‏زمینی

صفحه 26-13
زهرا تقی زاده؛ صدیقه محمدی؛ حسین علایی

3.

مقایسه خاصیت انبارمانی برخی ارقام پیاز روزکوتاه در مناطق جنوبی ایران

صفحه 42-27
حامد حسن زاده خانکهدانی؛ غلام سعیدی؛ غلامعباس شاکردرگاه

4.

اثر تیمارهای اسانس اکالیپتوس و ساکارز بر ویژگی‌های پس از برداشت گل مریم (( Polianthes tuberose L. cv. Pearl

صفحه 59-43
بیژن کاوسی؛ سیدمهدی موسوی؛ مهدی حسینی فرهی

5.

بررسی اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کیفیت و کمیت میوه ازگیل ژاپنی(Eriobotrya japonica L.)

صفحه 71-61
مریم السادات محمدی؛ سیدعبدالحسین محمدی؛ عبدالحسین ابوطالبی

6.

بررسی فعالیت برخی آنزیم‌های موثر در پیری گل رز تحت تاثیر تیمار کلرید کلسیم و اسپرمیدی

صفحه 89-73
مهدی حسینی فرهی؛ مسعود زاده باقری؛ بیژن کاوسی

7.

بررسی اثرات ضد قارچی اسانس چند گیاه دارویی در بازدارنگی از رشد قارچ‌های عامل بیماری پس از برداشت انگور در استان خراسان شمالی

صفحه 106-91
حجت اله ربانی نسب؛ سیداحمد موسوی؛ ناهید حیدر زاده

8.

تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری، پوترسین، قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)

صفحه 114-107
حامد حسن زاده؛ عبدالحسین ابوطالبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب